Καλή Επιτυχία στους Τελειόφοιτους!

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι παγκύπριες εξετάσεις. Οι τελειόφοιτοι μαθητές θα προσπαθήσουν να πετύχουν θέση στο τμήμα της επιλογής τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Οι κόποι ολόκληρης χρονιάς θα αποτυπωθούν σε κάποιες σελίδες χαρτιού.

Η καλύτερη απόδειξη από τους μαθητές είναι τώρα! 

Πολλές φορές μαθητές (και γονείς) μεμψιμοιρούν για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους καθηγητές του δημόσιου σχολείου. Κυρίως όσον αφορά στη βαθμολόγηση τους. Δικαίως ή αδίκως. Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις. Μακρυά από σύνδρομα αλαζονείας, με εργατικότητα, με υπομονή! Είναι ανώφελο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε χωρίς σκληρή δουλειά. Ακόμη και τώρα, κάποιος μαθητής που δεν διάβασε πολύ πρέπει να οργανώσει το διάβασμα του και να ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ σε αυτό. Μακρυά από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να του σπαταλούν πολύτιμο χρόνο από το διάβασμα του. Μακρυά από facebook και όλα τα συναφή, το κινητό πρέπει να είναι στο αθόρυβο και τοποθετημένο μακρυά από τον χώρο διαβάσματος, μακρυά από τηλεόραση, μακρυά από εξόδους. 

Αφοσίωση, πάθος για διάβασμα, μάτια να γυαλίζουν, μάτια που να διψούν για επιτυχία. Η είσοδος στο πανεπιστήμιο της επιλογής του κάθε μαθητή δεν είναι αυτοσκοπός, όμως θα δημιουργήσει ένα όμορφο ταξίδι. ένα ταξίδι γνώσεων, αξιών και μια εμπειρία ζωής. 

Συνταγή επιτυχίας:

-Οργάνωση

-Πάθος

-Ουσιαστικό διάβασμα

-Υπομονή και Επιμονή

-Αυτοπειθαρχία

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Τίποτα μα τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτώνται!!!